Home

The strategy of Thomas Donald for playing roulette

Jos haluat käyttää rulettia järjestelmän Thomas Donald, pelaajalla tulee olla pääoma, joka on 666 kertaa suurempi kuin hänen alkuperäinen panos. Hävittyään, sinun täytyy lisätä nopeudella yksi veto seuraavaan veto. Samaan aikaan jokainen voitto olisi liitettävä lasku seuraava panos samalla periaatteella. Pelaa järjestelmä edellyttää paljon vapaa-aikaa. Eteneminen tästä, se ei ole suositeltavaa käyttää tätä menetelmää niille osallistujille, joilla ei ole riittävästi aikaa tai oikean määrän rahaa.

Mitä itse peliin, pelaajan täytyy panostaa punaisella sektorilla. Määrä Ruletti kierroksia pitäisi olla 37 kertaa. Mukaan todennäköisyysteoriasta punaisen ja mustan alojen pitäisi kuulua yhtä monta kertaa, ja nolla vain kerran. Oletetaan, että punainen sektori laski 5 kertaa, musta 5 kertaa, sitten kerran jokaiselle sektorille keskeytti yhtä monta kertaa, mutta yhden kerran vähemmän edellisestä (4, 3 ja 2 kertaa). Lopussa, jokainen sektori putosi kerran. ruletti

Analyysi tämän tuloksen esittää tulosta menee hieman miinus, vaikka hyvin usein tasapainomme meni plus. Kuitenkin määrä tappioista oli 1 kertaa enemmän. Samalla, jakelu hinnat eri aloilla tehtiin täysin kannattamatonta tavalla. Ensimmäiset 5 Voittajalle oli $ 1, mutta jos pelaaja alkoi vedonlyönti 5 mustaa aloilla, niin hänen voitto olisi $ 20 (6 + 5 + 4 + 3 + 2). Tässä suhteessa vastaavasti haluat parantaa pelijärjestelmä.

Siksi soittimesta edelleen panostaa punaisen alan määrä $ 1. Mutta tässä tapauksessa, kaatumisen jälkeen mustan sektorin on tarpeen korottaa korkoprosenttia 1 $, ja jos punainen sektori jäisi pois, nopeus tulee pienentää samalla periaatteella. Jos on voittaa, niin veto koko ei muutu, koska ei ole nolla tai negatiivinen vetoja. Tällöin nollaverokanta johtaa ohita seuraavan rulettia spin. Negatiivinen korko on sama kuin korko musta alalle. Riippumatta tulos kierto, koko seuraavan vedon määräytyy kyseisen järjestelmän.

Jos punainen sektori putosi 3 kertaa peräkkäin, ensimmäinen kierto rulettia tuo pelaaja voittoa $ 1 ja sitten nollaverokanta menee. Kolmannen käynnistämistä rulettia, se on tehty nopeudella $ 1 per musta sektorilla. Toisin sanoen, seuraava veto olisi $ 2 pro- musta sektorilla. Itse asiassa määrä fallouts eri alojen ei vaikuta voitto, koska pelaaja käyttää invariance omaisuutta.

Esimerkki taulukosta käy ilmi, että taajuus laskeuman eri alojen ei muuta merkittävästi. Laskenta Thomas Donald tehtiin läheisyys näitä taajuuksia. Viimeistele kuva, sinun täytyy muistaa noin nolla, koska sen jälkeen, kun sen lasku on välttämätöntä lisätä seuraava veto. Yleisten sääntöjen kanssa positiivisia, sen nousisivat 1 yksikkö, ja joilla on negatiivinen vähennys samalla periaatteella. Ulkonäkö 0 johtaa epäselvä laskelmien voiton, koska muutos omaisuutta invariance.

Siksi, jos aikana menetys nolla pelaajan panosta oli positiivinen, niin nolla on rinnastettava mustaan alan ja pelaajan voitto lasketaan taulukon mukaisesti. Toisin sanoen, jos on olemassa 20 fallouts punaiseen alan 19 mustaan, 1 aika nolla, niin pelaajan voitto on $ 14. Itse asiassa nolla vähentää odotettu määrä punaisen sektorin fallouts.

Jos nolla osuu negatiivisen vedon, sitten määrä punaisten kasvaa 1, ja pelaajan voitto sijasta $ 14: n on 6. kasvu pelaajan tulot voidaan, jos punainen sektori tippuu alle 18 kertaa . Katkenneen nolla nollaverokanta johtaa useita muunnelmia tapahtumien kehitystä. Jos oli koronnosto, sitten nolla on sama kuin musta sektorille, jos vähennys on punainen.

Yhteenvetona tämä lyhyt katsaus pelistrategia, voimme sanoa, että se ei sovellu jokaiselle pelaajalle. Ytimessä onnistunut peli on tarve noudattaa tiettyä algoritmin lisäämiseksi tarjouksia ja suurehko ensimmäisen talletuksen. Lisäksi pelin lopputulokseen suoraan riippuu siitä, onko pelaaja on joutunut tarvittavat pelin vaihe, tai hän tarvitsee odottaa voittoputki, puhumattakaan pelin pituuden turnauksen.