T O P

Sovet

Sovet

BNK22

Земи 1000 и потроши 500.


Flopster420

Duvaj nekolku duduci 🤣🤣


Naffster

Појди на Аргатница во Прилеп и понуди се да цепеш дрва. За недела дена можеш да ги заработиш, ако си поснажен.


AzCrofna

Droga?


TakenOver12

Коментариве се ала Фејзбук Купи-Продај стил -- 0 корист, 100% несмешни шали. За совет: Ако те бива во нешто конкретно како преведување, дизајн и сл., можеш да си ја пробаш среќата на Апворк (Upwork) или Фајвер (Fiverr). Во спротивно, продади нешто или ако ептен итно ти се неопходни €500, земи кредит. Гледам по реклами каде што тврдат дека даваат првиот кредит да е со 0% камата, ама ќе треба да истражиш убаво. Инаку, како што веќе сигурно знаеш, нема брзо *легално* и сигурно заработување на пари -- особено не во Македонија. Затоа има кладлници на секој ќош и од браќава легачи.


paradoxfox__

Лесно, ти треба занает што се учи брзо. Еве ти [туторијал](https://www.youtube.com/watch?v=thBln0SbyxE), [потребна униформа](https://www.aliexpress.com/item/4000922176045.html?spm=a2g0o.productlist.0.0.1ce25b4f5QQeKS&algo_pvid=ad2ce0c0-4719-490a-bef6-1e9b8aa09640&algo_exp_id=ad2ce0c0-4719-490a-bef6-1e9b8aa09640-18&pdp_ext_f=%7B%22sku_id%22%3A%2210000011124286018%22%7D) и [алат](https://www.amazon.com/Crosman-SNR357-Black-Grey/dp/B01GVS1O7M/ref=sr_1_15?dchild=1&keywords=pistol&qid=1632741150&sr=8-15).


l34um1c

😆


abenemoj

Продади нешто. Нешта. Види дома шо имаш за продавање. Старото железо е доста платено, како и други метали - алуминиум, бакар.


iskrivenigelenderi

5 тони железо треба дапродаде за 500€


abenemoj

Да


Beta-7

Колку поклопци за шахти се тоа?


historyboi69

Барем 10


zajak9

Da mi bidis licen sofer